Media Consultancy Van advies tot uitzending

Het terrein van media consultancy loopt uiteen van het adviseren van nieuwe (digitale) televisiestations tot het vertegenwoordigen en operationeel opleveren van uitzendingen. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de media industrie en het leveren van complexe broadcast diensten is theFrontDoor in staat om klantgericht te adviseren. De advisering behelst onder andere het maken en beoordelen van businessplannen en de verkoop van content aan distributie platformen in nationale en internationale context.

De diensten die wij aanbieden zijn onder andere Media Consultancy, Playout & Distributie, Setup van televisiestations, Broadcast via satelliet of IP netwerk, Digitale post-productie en Bedrijfsfilms.

Meer informatie

Wegalaan 44
2132 JC Hoofddorp

T (+31) 23 556 90 90
broadcasting@thefrontdoor.nl

Playout

Wij bieden high definition playout en distributie diensten aan voor diverse nationale en internationale televisie kanalen.

Onze playout dienst biedt de flexibiliteit en betrouwbaarheid zodat we op maat toegesneden content kunnen aanbieden aan kijkers over de hele wereld. De playout dienst voorziet in het uitzenden van video, audio, ondertiteling, taalversies en interactieve televisie.

Klik hier om naar de website van Gridshot te gaan.

Eigenschappen

  • Full HD 1080p, 1080i, 720p en SD PAL
  • HD en SD DVB ondertiteling
  • MPEG2 en H264 output
  • Beheer uw uitzendingen via een Windows of Mac OS X client
  • Logo overlay
  • EPG export functionaliteit
  • Support voor meerdere audio tracks

Distribution

Wij kunnen u helpen om het bereik van uw programma's of kanalen uit te breiden. Wij adviseren binnen een compleet scala aan opslag, streaming, content en media oplossingen in Europa. We bieden leveranciers een breed scala aan verschillende genres. Onze ervaring zorgt ervoor dat de onderhandelingen tussen uw zender en de leverancier zo eenvoudig mogelijk verloopt.

Meer informatie

Wegalaan 44
2132 JC Hoofddorp

T (+31) 23 556 90 90
E broadcasting@thefrontdoor.nl